Hakkımızda

Üniversitemizin araştırma hedefleri doğrultusunda, araştırma unsurlarını etkinleştirmek ve değer yaratan araştırma çıktıları üretmek amacıyla lisans öğrencilerinden mezunlara, akademik çalışanlardan sektör çalışanlarına tüm paydaşları ile araştırma faaliyetlerini tüm süreçlerde etkileşimli olarak yürütmeye çalışmaktayız. Stratejik planda belirlenen araştırma hedeflerimiz: (i) Mevcut araştırma altyapısının verimliliğini ve teknolojik yeterliliğini artırmak, (ii) Araştırma çıktılarının niteliğini artırmak, (iii) Çıktı ve etki odaklı iş birliği ağlarını geliştirmek ve (iv) Kurum dışı proje sayısını ve bütçesini artırmak’tır. Bu hedefler doğrultusunda tüm araştırma ekosisteminin koordinasyonunu sağlamakta ve çıktılarımızı izlemekteyiz.